Premiere

Filter producten / laat alles zien 4 restultaten
Sorteer door
Price Range
Categorie├źn
Filter geselecteerd
Filter
  • Bekijk als:

Hoofdstel Grenoble

 84,95
0Beoordelingen
 84,95

Symmetrisch hoofdstel met een anatomisch gevormd, zacht gevoerd kopstuk dat aan beide zijden is teruggesneden voor extra vrijheid. Het licht gebogen frondeel is ingelegd met XL imitatie diamanten in drie kleuren (Basalt/Black/Opal) en is onderlegd met zacht leder. De brede (circa 4 cm) gecombineerde aansnoerneusriem met lakleder is rond gebombeerd, zacht gevoerd en is voorzien van een zacht gevoerde kaakbeschermer. De bakstukken zijn voorzien van blinde sluitingen. Het hoofdstel is voorzien van roestvrijstalen fournituren. De bijgeleverde linnen teugel heeft hand- en teugelstops en blinde sluitingen.

Hoofdstel Lorient

 89,95
0Beoordelingen
 89,95

Het Premiere hoofdstel Lorient is gemaakt van zacht, soepel leder en wordt gekenmerkt door de anatomische vorm, die zorgt voor een goede pasvorm en optimaal comfort.

Het anatomisch gevormde kopstuk is voorzien van een zachte voering met middelzachte padding en is teruggesneden bij de oren. De neusriem is teruggesneden voor meer ruimte bij de kaak en voorzien van een prettige, rond gebombeerde voering en bevat een brede, zacht gevoerde kaakbeschermer.

De neusriem is stijlvol afgewerkt met lakleder en het lichtgebogen frondeel is ingelegd met een zilveren ketting met glanzende imitatiediamanten in een zilveren cup. De kleur van de imitatiediamanten is Basil Jet.

Wordt geleverd inclusief anti-slipteugel met handstops.

Kalkoenen spits 21mm

 12,95
0Beoordelingen
 12,95

Staal,breedte 12mm en lengte 21mm.Schroefdraad 10mm en uitgevoerd met 3/8 schroefdraad.Spits model,door de spitse punt gaat de kalkoen gemakkelijker de grond in. Set van 10 stuks.